Değerli Okuyucular,

Sizlerle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyduğumuz DEİK Business Diplomacy Dergisi’nin her yeni sayısında, Türkiye’nin küresel ticaret ve yatırım arenasındaki güçlü duruşunu, iş dünyasının sınır ötesi ilişkilerde oynadığı kritik rolü ve diplomatik zeminde sağlanan önemli gelişmeleri sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz.

Küreselleşmenin getirdiği fırsat ve zorluklar, dünya ekonomisinde güçlü bir yer edinmek isteyen ülkeler için iş dünyasının uluslararası diplomasideki yerini her zamankinden daha önemli hale getiriyor. DEİK olarak, Türk iş dünyasının bu dinamik sürece nasıl katkıda bulunduğunu, sınırları aşan iş birliklerinin nasıl hayata geçirildiğini ve dünya pazarlarında rekabet gücümüzü artırmak adına atılan adımları bu dergide sizlere sunuyoruz.

Dergimizin iç sayfalarında hizmet sektörümüz ve hizmet ihracatımıza ilişkin çok doyurucu yazılar ve söyleşiler yer alıyor. Business Diplomacy’nin yeni sayısında; kapak röportajımızı Hizmet İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç ile gerçekleştirdik. Ayrıca, DEİK İş Konseyi Başkanlarımız eğitim, sağlık, lojistik, bilişim, turizm gibi alanlarda hizmet ihracatına yönelik görüşlerini paylaştılar. Dergimizde yer alan her bir makale, Türkiye’nin küresel ekonomideki konumunu güçlendirmek ve iş dünyasının diplomatik ilişkilerdeki etkinliğini artırmak için atılan adımları anlamamıza yardımcı olacak kıymetli bilgiler içeriyor.

Bu içeriklerin, siz değerli okuyucularımıza ilham verici ve yol gösterici olacağına inanıyoruz. Dergimizde ayrıca, gezi yazılarından aktüel konulara daha pek çok içeriği bulabilirsiniz.

Keyifli okumalar dileriz.

Yorum Yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Start typing and press Enter to search